De thuiszorg douchecabine

De zorgdouche cabines zijn speciaal ontwikkeld voor de thuiszorg en maken het langer thuis wonen mogelijk. De cabines zijn zo ontworpen en ingericht dat hij eenvoudig is voor gebruik met bijvoorbeeld thuiszorg of een mantelzorg. U kunt de cabine zelf veilig betreden dankzij de steunpunten die rondom aanwezig zijn. 

Onze zorgdouche cabines zijn in samenwerking met ergotherapeuten en thuiszorg experts samengesteld. Hierbij hebben wij er voor gezorgd dat de cabine niet alleen zeer gebruiksvriendelijk en veilig is voor de gebruiker, maar dat de eventuele thuiszorg of mantelzorg ook op een ergonomische manier de cliënt kan helpen bij het douchen.

De zorgdouche cabines zijn kwalitatief van een zeer hoog niveau en hebben hier ook een Europese CE keuring voor. Het doordacht ontwerp is niet alleen zeer handig in gebruik maar ook een mooi exemplaar om te zien.

Thuis blijven wonen zonder verbouwing met een zorgdouche!

Dankzij de thuis zorgdouche heeft u geen ingrijpende verbouwing nodig om een veilige douche gelegenheid te creëren. De aanschaf is ook beduidend lager dan een traplift of aanpassing van de bestaande badkamer. De standalone cabine kan vrijwel overal geplaatst worden en is eenvoudig te monteren. Door de lage instap van de thuiszorg douche is veilig douchen mogelijk. Met de thuiszorgdouche kunt u thuis blijven douchen tijdens ongeval, blessure of ziekte.

De thuiszorg douche wordt standaard geleverd met een greep over de gehele achterzijde en een douchegordijn over de gehele breedte. Extra te verkrijgen zijn een halfhoog douchegordijn en een greep die aan de zijkant van de thuiszorg douche gemonteerd kan worden. Op deze manier heeft u op 2 plekken een extra houvast. Dankzij het halfhoge douchegordijn is het mogelijk om iemand te assisteren tijdens het douchen zonder dat er water buiten de douchebak terecht komt.

Enkele voordelen van de thuiszorg douche cabine:

-Het is een stand-alone cabine welke gemakkelijk is te installeren.
-Er is geen ingrijpende verbouwing nodig.
-U hoeft geen traplift aan te schaffen.
-U hoeft op de bovenverdieping de badkamer niet aan te passen wat in combinatie met een traplift dubbele kosten met zich mee brengt.
-Als u ooit uw huis wilt verkopen is de thuiszorg douchecabine eenvoudig te demonteren. (geen waarde daling voor uw woning)

Klik hier voor de douchecabines.

thuiszorg-douche