Thuiszorg douche

De thuiszorg douche is een douchecabine die speciaal geschikt is voor de zorg.

Dankzij de thuiszorg douche heeft u geen ingrijpende verbouwing nodig om een veilige douche gelegenheid te creëren. De aanschaf is ook beduidend lager dan een traplift of aanpassing van de bestaande badkamer. De standalone cabine kan vrijwel overal geplaatst worden en is eenvoudig te monteren. Door de lage instap van de thuiszorg douche is veilig douchen mogelijk. Met de thuiszorgdouche kunt u thuis blijven douchen tijdens ongeval, blessure of ziekte.

De thuiszorg douche wordt standaard geleverd met een greep over de gehele achterzijde en een douchegordijn over de gehele breedte. Extra te verkrijgen zijn een halfhoog douchegordijn en een greep die aan de zijkant van de thuiszorg douche gemonteerd kan worden. Op deze manier heeft u op 2 plekken een extra houvast. Dankzij het halfhoge douchegordijn is het mogelijk om iemand te assisteren tijdens het douchen zonder dat er water buiten de douchebak terecht komt.

Enkele voordelen van de thuiszorg douche cabine:

-Het is een stand-alone cabine welke gemakkelijk is te installeren.
-Er is geen ingrijpende verbouwing nodig.
-U hoeft geen traplift aan te schaffen.
-U hoeft op de bovenverdieping de badkamer niet aan te passen wat in combinatie met een traplift dubbele kosten met zich mee brengt.
-Als u ooit uw huis wilt verkopen is de thuiszorg douchecabine eenvoudig te demonteren. (geen waarde daling voor uw woning)

Klik hier voor de douchecabines.

thuiszorg-douche